<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>Yarım su bardağı Hasata Manisa Aşurelik Buğday</li> <li>1 su bardağı haşlanmış Hasata <a title="Beyaz Nohut" href="https://www.hasata.com.tr/beyaz-nohut-1-kg">Beyaz Nohut</a></li> <li>1 su bardağı süzme yoğurt</li> <li>1.5 yemek kaşığı un</li> <li>1 adet yumurta sarısı</li> <li>5-6 su bardağı su veya tavuk suyu</li> <li>2 çay kaşığı tuz</li> </ul> <h2 class="detail-title">Üzeri İçin</h2> <ul> <li>3 yemek kaşığı tereyağı</li> <li>1 tatlı kaşığı kuru nane</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h3 class="detail-title">TOYGA ÇORBASI NASIL YAPILIR?</h3> <ul> <li><strong>1.</strong>Hasata Manisa <a title="Aşurelik Buğday" href="https://www.hasata.com.tr/hasata-manisa-asurelik-bugday">Aşurelik Buğday</a> dişe gelecek şekilde haşlanmalıdır.</li> <li><strong>2.</strong>Ayrı bir tencereye süzme yoğurt, un, yumurta sarısı ve 5 su bardağı su ekleyip blenderdan geçirin.</li> <li><strong>3.</strong>Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynamaya bırakın.</li> <li><strong>4.</strong>Kaynayınca buğday ve nohutu ekleyin. Kıvamını kontrol edin. Yoğun ise biraz daha sıcak su ekleyin. Kısık ateşte 5 dk daha pişirin.</li> <li><strong>5.</strong>Ayrı bir sos tenceresine tereyağını ekleyip eritin, üzerine nane ekleyin.</li> <li><strong>6.</strong>Kaynayan çorbanıza naneli yağı ve tuzu ekleyip karıştırın.</li> <li><strong>7.</strong>Ocaktan alıp sıcak olarak servise sunun.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </div> </div>