Hasata Pilavlık Antep Bulguru Gaziantep ilimizde bulunan Barak Ovası’nda yetiştirilen durum buğdaylarından üretilir.
Antep Bulguru’nun coğrafi işaret şartlarını karşılayarak üretilen ve kendine has renk, aromaya sahip olan Hasata PilavlıkAntep Bulguru aynı zamanda protein, fosfor, potasyum ve lif kaynağıdır.
Aç-kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde, açarken veya kullanırken etrafa dökülmez, tavsiye edilen tüketim tarihine kadar kendi ambalajında saklanabilir, kavanoza aktarılmasına gerek kalmaz.
Hasata Pilavlık Antep Bulguru, kelebeklenmeyi önlemek için paketleme öncesi tamamen doğal bir yöntem olan Kontrollü Atmosfer işleminden geçirilir.
Bu işlem, ürünün paketlenme öncesi oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda bekletilmesi üzerine kuruludur.
*Hasata ürünlerini kendi ambalajında, kilidi kapalı şekilde ve kelebek bulaşısı olabilecek diğer tahıl ve bakliyatlardan uzakta saklayınız.
Pişirme Önerisi: Önceden suda bekletmeyiniz ya da yıkamayınız. İdeal kıvam için 1 su bardağı bulgura, 2 su bardağı kaynar su ilave ederek pişirmenizi öneririz. Damak tadınıza göre su miktarını arttırıp azaltabilirsiniz. Birbirinden lezzetli tariflerimiz için “Tarifler” sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!
Menşe Ülke: Türkiye