<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>2 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/pilavlik-horasan-bulguru-1-kg">Hasata Pilavlık Horasan Bulguru</a></li> <li>2 yemek kaşığı tereyağı</li> <li>1 adet orta boy pırasa</li> <li>1 adet orta boy kabak</li> <li>1 adet orta boy havuç</li> <li>3.5 (üç buçuk) su bardağı su veya tavuk suyu</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">SEBZELİ BULGUR PİLAVI NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <li><strong>1.</strong>Tereyağını tencereye ekleyip eritin.</li> <li><strong>2.</strong>Üzerine ince kıydığınız pırasayı ekleyip rengi değişene kadar kavurun.</li> <li><strong>3.</strong>Küp şeklinde doğradığınız havuç ve Hasata Pilavlık Horasan <a href="https://www.hasata.com.tr/bulgur">Bulgur</a>u’nu ekleyip karıştırın.</li> <li><strong>4.</strong>2-3 dk karıştırarak pişirdikten sonra tavuk suyu, ufak doğradığınız kabak ve tuz ekleyip karıştırın.</li> <li><strong>5.</strong>Kapağını kapatıp kısık ateşte bulgur yumuşayana kadar (20-25 dk) pişirin. Ocağın altını kapatın.</li> <li><strong>6.</strong>Pilavınızı 20 dk demlendirip servise sunun.</li> <li><strong>7.</strong>Not: Dilerseniz tavuk nugget ile eğlenceli bir sunum hazırlayıp servise sunabilirsiniz.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </div> </div>