1 su bardağı haşlanmış Hasata Kırşehir Koçbaşı Nohut
1 adet soğan
3-4 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
2-3 diş rendelenmiş sarımsak
3 adet domates
1 yemek kaşığı domates veya biber salçası
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı isot
Yarım çay bardağı zeytinyağı
NOHUT TAVA NASIL YAPILIR?
1. Derin bir kaseye haşlamış olduğunuz Hasata Kırşehir Koçbaşı Nohut, dilimlediğiniz yeşil ve kırmızı biber, piyazlık doğradığınız soğan, salça, sarımsak, küp şeklinde doğradığınız domates, zeytinyağı, tuz ve baharatları ekleyip harmanlayın.