KIŞ PİLAVI

KIŞ PİLAVI

MALZEMELER

KIŞ PİLAVI NASIL YAPILIR?

    • 1.Ufak doğranmış kuşbaşı ete tuz ilave edip tereyağında ağır ağır kavurun.
    • 2.Etler suyunu salıp çektikten sonra kavurmaya devam edin.
    • 3.Kavrulan etlere ince doğranmış soğan ve ince doğranmış havucu ilave edip kısık ateşte 10 dakika daha kavurun.
    • 4.Yıkanmış Hasata Gönen Baldo Pirinci ilave edip 5-6 dakika kavurun. Üzerine haşlanmış Hasata Kırşehir Koçbaşı Nohut'u ve et suyunu ilave edip kısık ateşte güzelce pişirin
    • 5.20 dakika dinlendirip bol karabiber çekerek servis edin.
    • Afiyet olsun.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.