<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>2,5 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/gonen-baldo-pirinc-1-kg">Hasata Gönen Baldo Pirinç</a></li> <li>2 su bardağı haşlanmış <a href="https://www.hasata.com.tr/beyaz-nohut-1-kg">Hasata Beyaz Nohut</a></li> <li>750 g kuzu gerdan</li> <li>1 adet soğan (piyazlık doğranmış, tuzla ovulmuş)</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>4 su bardağı et suyu</li> <li>2 yemek kaşığı tereyağ</li> <li>5 yemek kaşığı zeytinyağı</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">KABUNE PİLAVI NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong>Kuzu gerdan eti önceden haşlayıp küçük parçalara ayırın.</li> <li><strong>2.</strong>Bir tencerede tereyağını ve zeytinyağını eritin.</li> <li><strong>3.</strong>Soğanı piyazlık doğrayın ve tencereye ilave edip kavurun.</li> <li><strong>4.</strong>Kavrulan soğanlara eti ekleyin üzerine iyice yıkanmış Hasata Gönen Baldo Pirinci ve haşlanmış Hasata Beyaz <a href="https://www.hasata.com.tr/nohut">Nohut</a>’u ekleyip kavurmaya devam edin.</li> <li><strong>5.</strong>En son üzerine et suyunu ilave edip pişirmeye bırakın.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div>