<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>1.5 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/koftelik-antep-bulguru-1-kg">Hasata Köftelik Antep Bulguru</a></li> <li>300 g kıyma</li> <li>1 adet kuru soğan</li> <li>3 su bardağı su</li> <li>1 yemek kaşığı biber salçası</li> <li>yarım çay bardağı zeytinyağı</li> <li>yarım çay bardağı koruk suyu veya nar ekşisi</li> <li>1 avuç maydanoz</li> <li>50 g ceviziçi</li> <li>1 tatlı kaşığı pul biber</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> <li>nar taneleri</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">KIYMALI BULGUR AŞI NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong>Suyu kaynatın ve içerisine biber salçası, zeytinyağı, koruk suyu, pul biber ve tuz ilave edin.</li> <li><strong>2.</strong>5 dakika daha kaynadıktan sonra altını kapatıp içerisine Hasata Köftelik Antep <a href="https://www.hasata.com.tr/bulgur">Bulgur</a>'unu ekleyin ve yaklaşık 20 dakika bekletin.</li> <li><strong>3.</strong>Soğanı yemeklik doğrayın ve kıyma ile bir tavada kavurun.</li> <li><strong>4.</strong>Kavrulan kıymanın üzerine ince kıyılmış maydanoz ve ceviz ilave edip altını kapatın.</li> <li><strong>5.</strong>Salçalı suda beklettiğiniz Hasata Köftelik Antep Bulguru'nu iyice karıştırıp servis tabağının altına yayın.</li> <li><strong>6.</strong>Bulgurun üzerine kavurduğumuz kıymayı ilave ederek servis edin.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div>