<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>2 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/pilavlik-horasan-bulguru-1-kg">Hasata Pilavlık Kadim® Horasan Bulguru</a></li> <li>3-4 yemek kaşığı yağ</li> <li>4 su bardağı kemik suyu</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>4 adet kuzu incik</li> <li>8-10 diş sarımsak</li> <li>15 adet arpacık soğan</li> <li>2 yemek kaşığı tereyağ</li> <li>3-4 dal taze biberiye</li> <li>3-4 kaşık taze kekik</li> <li>1 çay kaşığı tuz ve karabiber</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">İNCİKLİ BULGUR NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong> Kuzu incikleri tencereye alıp üzerine su ekleyin.</li> <li><strong>2.</strong>Tuz ve karabiberi ilave edip yaklaşık 1 saat suda haşlayın.</li> <li><strong>3.</strong>Haşladığınız incikleri fırın kabına alın üzerine soğanları, sarımsağı, taze biberiye dallarını dizin.</li> <li><strong>4.</strong>Taze kekik, tuz, karabiber ve yağ ilave edin.</li> <li><strong>5.</strong>İncikleri önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika pişirin. Yağı tavada eritin.</li> <li><strong>6.</strong>Hasata Pilavlık Kadim® Horasan <a href="https://www.hasata.com.tr/bulgur">Bulgur</a>u’nu ekleyip kavurun üzerine tuz, toz karabiber ve haşladığınız incik suyunu ilave edip pişmeye bırakın.</li> <li><strong>7.</strong>Fırından çıkardığınız incikleri pişen pilavın üzerinde servis edin.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div>