İNCİKLİ BULGUR PİLAVI

İNCİKLİ BULGUR PİLAVI

MALZEMELER

  • 2 su bardağı Hasata Pilavlık Kadim® Horasan Bulguru
  • 3-4 yemek kaşığı yağ
  • 4 su bardağı kemik suyu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 4 adet kuzu incik
  • 8-10 diş sarımsak
  • 15 adet arpacık soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 3-4 dal taze biberiye
  • 3-4 kaşık taze kekik
  • 1 çay kaşığı tuz ve karabiber

İNCİKLİ BULGUR NASIL YAPILIR?

    • 1. Kuzu incikleri tencereye alıp üzerine su ekleyin.
    • 2.Tuz ve karabiberi ilave edip yaklaşık 1 saat suda haşlayın.
    • 3.Haşladığınız incikleri fırın kabına alın üzerine soğanları, sarımsağı, taze biberiye dallarını dizin.
    • 4.Taze kekik, tuz, karabiber ve yağ ilave edin.
    • 5.İncikleri önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika pişirin. Yağı tavada eritin.
    • 6.Hasata Pilavlık Kadim® Horasan Bulguru’nu ekleyip kavurun üzerine tuz, toz karabiber ve haşladığınız incik suyunu ilave edip pişmeye bırakın.
    • 7.Fırından çıkardığınız incikleri pişen pilavın üzerinde servis edin.
    • Afiyet olsun.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.