1. Geniş bir tepsi içine kıyma, rendelenmiş soğan, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve reyhan ilave edin.
2.Üstüne bir yumurta kırın.
3.Üzerine Hasata Köftelik Kadim® Horasan Bulgurunu ekleyin ve yavaşça birkaç dakika yoğurun.
4.Ayrı bir tepside küçük yuvarlaklar halinde ortasını parmağınızla basarak şekillendirin.
5.Sosu için tereyağında salçayı kavurun ve baharatlarını ilave edin. Ardından tuz ve elinizle ovalayarak reyhanı ekleyin. Baharatların kokusu çıkınca su ilave edin.
6.Kaynayan sosun içine köfteleri ilave edin. Birkaç dakika pişirin.
7.Köfteler şiştiğinde ocağı kapatarak servis edin.
Afiyet olsun.
Püf Noktası;
Kaynatma yaparken bulgurun dağılmaması için yavaş yavaş yoğurun ve elinizi düz şekilde tutun. Böylece bulgur yumuşayacak, kıyma ile özdeşleşecektir.