<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>2 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/pilavlik-antep-bulguru-1-kg">Hasata Pilavlık Antep Bulguru</a></li> <li>250 g ciğer</li> <li>3.5 su bardağı su</li> <li>1 adet kuru soğan</li> <li>yarım çay bardağı zeytinyağı</li> <li>yarım demet maydanoz</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>1 çay kaşığı pulbiber</li> <li>1 çay kaşığı kimyon</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">CİĞERLİ BULGUR PİLAVI NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong>Tencerenin içine zeytinyağını ilave edip Hasata Pilavlık Antep <a href="https://www.hasata.com.tr/bulgur">Bulgur</a>unu ekleyin.</li> <li><strong>2.</strong>Bulgura tuz ve karabiber ilave edip 1-2 dakika boyunca kavurun.</li> <li><strong>3.</strong>3.5 su bardağı suyu bulgurun üzerine ilave edin.</li> <li><strong>4.</strong>Altını yaktığınız tavaya zeytin yağını ve soğanı ilave edin.</li> <li><strong>5.</strong>. Soğan kavrulurken maydanozları ince ince doğrayın.</li> <li><strong>6.</strong>Kavrulan soğanın üstüne ciğeri ilave edip ardından tuz ve karabiber ekleyin.</li> <li><strong>7.</strong>Pişen ciğerin altını kapatıp maydanoz ve baharatlarını ilave edin.</li> <li><strong>8.</strong>Servis tabağınıza önce bulguru üstüne de ciğeri ekleyip servis edin.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div>