CİĞERLİ BULGUR PİLAVI

CİĞERLİ BULGUR PİLAVI

MALZEMELER

  • 2 su bardağı Hasata Pilavlık Antep Bulguru
  • 250 g ciğer
  • 3.5 su bardağı su
  • 1 adet kuru soğan
  • yarım çay bardağı zeytinyağı
  • yarım demet maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı kimyon

CİĞERLİ BULGUR PİLAVI NASIL YAPILIR?

    • 1.Tencerenin içine zeytinyağını ilave edip Hasata Pilavlık Antep Bulgurunu ekleyin.
    • 2.Bulgura tuz ve karabiber ilave edip 1-2 dakika boyunca kavurun.
    • 3.3.5 su bardağı suyu bulgurun üzerine ilave edin.
    • 4.Altını yaktığınız tavaya zeytin yağını ve soğanı ilave edin.
    • 5.. Soğan kavrulurken maydanozları ince ince doğrayın.
    • 6.Kavrulan soğanın üstüne ciğeri ilave edip ardından tuz ve karabiber ekleyin.
    • 7.Pişen ciğerin altını kapatıp maydanoz ve baharatlarını ilave edin.
    • 8.Servis tabağınıza önce bulguru üstüne de ciğeri ekleyip servis edin.
    • Afiyet olsun.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.