<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>2 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/pilavlik-horasan-bulguru-1-kg">Hasata Pilavlık Kadim Horasan Bulguru</a></li> <li>4 su bardağı et suyu</li> <li>2 adet havuç</li> <li>150 g file badem</li> <li>3 yemek kaşığı tereyağ</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">BADEMLİ HAVUÇLU BULGUR PİLAVI NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong>2 yemek kaşığı tereyağını eritip içine Hasata Pilavlık Kadim Horasan <a href="https://www.hasata.com.tr/bulgur">Bulgur</a>u ilave edin.</li> <li><strong>2.</strong>Üzerine tuz, karabiber ve et suyu ilave edip kısık ateşte bulgur pilavını pişirin</li> <li><strong>3.</strong>Kalan tereyağında, badem ve rendelenmiş havucu iyice kavurun.</li> <li><strong>4.</strong>Pişen pilava kavrulan malzemeleri karıştırıp servis edin.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> <h3 class="detail-title">Püf Noktası;</h3> <ul> <ul> <li>Bulgur pilavı yapıldıktan hemen sonra bekletmeden yenilmelidir. İftara az kala yapmalısınız.</li> </ul> </ul> </div> </div>