ANADOLU PİLAVI

ANADOLU PİLAVI

MALZEMELER

  • 2 su bardağı Hasata Pilavlık Horasan Bulguru
  • 2 kilo tarla domatesi
  • 4 diş sarımsak
  • 1 bağ roka
  • çeyrek bağ maydanoz
  • 1/5 bağ dereotu
  • 3 dal yeşil soğan
  • 1/2 çay bardağı zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber

ANADOLU PİLAVI NASIL YAPILIR?

    • 1. Domatesleri küp küp doğrayıp, zeytinyağında ince doğranmış sarımsak ile 10 dakika kavurun.
    • 2.Sonra içine yıkanmış pirinç, tuz ve karabiber ilave edin.
    • 3.Ara ara karıştırarak 20 dakika pişirin.
    • 4.Bulgurlar diri kaldıysa az miktarda su ilave edin ve çekinceye kadar pişirmeye devam edin.
    • 5.İnce kıyılmış yeşilliği pişen pilava karıştırıp 5 dakika dinlendirip servis edin.
    • Afiyet olsun.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.