<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>2 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/pilavlik-horasan-bulguru-1-kg">Hasata Pilavlık Horasan Bulguru</a></li> <li>2 kilo tarla domatesi</li> <li>4 diş sarımsak</li> <li>1 bağ roka</li> <li>çeyrek bağ maydanoz</li> <li>1/5 bağ dereotu</li> <li>3 dal yeşil soğan</li> <li>1/2 çay bardağı zeytinyağı</li> <li>tuz</li> <li>karabiber</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">ANADOLU PİLAVI NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong> Domatesleri küp küp doğrayıp, zeytinyağında ince doğranmış sarımsak ile 10 dakika kavurun.</li> <li><strong>2.</strong>Sonra içine yıkanmış pirinç, tuz ve karabiber ilave edin.</li> <li><strong>3.</strong>Ara ara karıştırarak 20 dakika pişirin.</li> <li><strong>4.</strong><a href="https://www.hasata.com.tr/bulgur">Bulgur</a>lar diri kaldıysa az miktarda su ilave edin ve çekinceye kadar pişirmeye devam edin.</li> <li><strong>5.</strong>İnce kıyılmış yeşilliği pişen pilava karıştırıp 5 dakika dinlendirip servis edin.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div>