1.2 su bardağı Hasata Kırşehir Koçbaşı Nohudu derin bir kaseye alın. Üzerini geçecek kadar su koyup 1 gece bekletin. Ertesi günü nohudun suyun dökün.
2. Tencereye yeteri kadar su koyup kaynatın. Kaynayan suya nohutları ekleyin.
3. Orta ateşte kaynamaya başlayınca üzerinde biriken köpüğü alın. Dişe gelecek kıvama kadar haşlayın.
4. Nohutları tencereden alın. Tavaya zeytinyağı ekleyip ısıtın. Üzerine baharatları ekleyip az karıştırın. Nohutları ilave edin. Son olarak tuz ekleyip 4-5 dk orta ateşte karıştırın. Tavayı ocaktan alın.
5. Mini tortilla lavaşları muffin tepsinin arkasına aralıklı olacak şekilde hafif ikiye katlayıp koyun. Önceden ısıtılmış 120 derecelik fırında fanlı ayarda 10-15 dk kurutup fırından alın.
6. Salata için kaseye minik doğradığınız domates, salatalık, maydanoz, mısır, zeytinyağı ve tuz ekleyip karıştırın.
7. Hazırladığınız tacoların üzerine salata ve baharatlı nohut koyup servise sunun.