<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">MALZEMELER</h3> <ul> <li>500 g <a href="https://www.hasata.com.tr/derinkuyu-kuru-fasulyesi-1-kg">Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi</a></li> <li>500 g Kemikli kuzu eti (iri parça)</li> <li>5-6 adet kuru Arnavut biber</li> <li>2 yemek kaşığı domates salçası</li> <li>300 g tereyağı</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">NEVŞEHİR TANDIR FASULYE NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong>Hasata Derinkuyu Kuru <a href="https://www.hasata.com.tr/fasulye">Fasulye</a>sini akşamdan ıslatın.</li> <li><strong>2.</strong>6-7 bardak suda fasulyeler yumuşayıncaya kadar haşlayın.</li> <li><strong>3.</strong>Kuzu etini tuz ve karabiberle ovun, tereyağının yarısında kavurun.</li> <li><strong>4.</strong>Etlerin rengi değişince salçayı ilave edip 3-4 dakika kavurmaya devam edin. 1 su bardağı su ilave edip altını kapatın.</li> <li><strong>5.</strong>Süzdüğümüz Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyelerini fırın kabına alın. Üstüne salça soslu etleri ilave edip, çok dikkatli karıştırın.</li> <li><strong>6.</strong>Kuru biberi ve kalan tereyağını ilave edin ve üstünü kapatın.</li> <li><strong>7.</strong>180° derece fırında 75 dakika pişirdikten sonra servise sunun.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div>