<div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">KEMİKLİ TEREYAĞLI KURU FASULYE MALZEMELERİ</h3> <ul> <li>500 g <a href="https://www.hasata.com.tr/derinkuyu-kuru-fasulyesi-1-kg">Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi</a></li> <li>500 g kemikli kuzu eti (iri parça)</li> <li>5-6 adet kuru arnavut biber</li> <li>2 yemek kaşığı domates salçası</li> <li>4 yemek kaşığı tereyağı</li> <li>1 çay kaşığı karabiber</li> <li>1 çay kaşığı tuz</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">KEMİKLİ TEREYAĞLI KURU FASULYE NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong>Hasata Derinkuyu <a href="https://www.hasata.com.tr/fasulye">Kuru Fasulye</a>sini akşamdan ıslatın.</li> <li><strong>2.</strong>6-7 bardak suda yaklaşık 30 dakika haşlayın.</li> <li><strong>3.</strong>Kuzu etini tuz ve karabiberle ovun, tereyağının yarısında kavurun.</li> <li><strong>4.</strong>Etlerin rengi değişince salçayı ilave edip 3-4 dakika kavurmaya devam edin.</li> <li><strong>5.</strong>Süzdüğünüz fasulyeleri ekleyip üstünü geçecek kadar su ilave edin.</li> <li><strong>6.</strong>Arnavut biberlerini ekleyip kapağını kapatarak yumuşayana kadar pişirin.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-12 col-lg-4 mb-3"> <h3 class="detail-title">SARIMSAKLI PİLAV MALZEMELERİ</h3> <ul> <li>2 su bardağı <a href="https://www.hasata.com.tr/gonen-baldo-pirinc-1-kg">Hasata Gönen Baldo Pirinç</a></li> <li>3 su bardağı tavuk suyu</li> <li>30-40 adet yerli sarımsak</li> <li>2 yemek kaşığı tel şehriye</li> <li>3 yemek kaşığı tereyağı</li> <li>1 çay kaşığı toz şeker</li> <li>1 çay kaşığı kaya tuzu</li> <li>1 çay kaşığı öğütülmüş karabiber</li> </ul> </div> <div class="col-12 col-lg-8 mb-3"> <h2 class="detail-title">SARIMSAKLI PİLAV NASIL YAPILIR?</h2> <ul> <ul> <li><strong>1.</strong>Tencereye tavuk suyunu, toz şekeri, tereyeağı, tuz ve karabiberi ilave edin.</li> <li><strong>2.</strong>Üstüne sarımsakları ilave edip kapağını kapatın.</li> <li><strong>3.</strong>2 su bardağı Hasata Gönen Baldo Pirinci yıkayıp tencereye ilave edin.</li> <li><strong>4.</strong>Kısık ateşte ağır ağır pişirin.</li> <li>Afiyet olsun.</li> </ul> </ul> </div> </div>