Hasata Niğde Kiraz Barbunya, Niğde bölgesinde yetiştirilir, her pakette aynı hasatın mahsulünü içerir, bu sayede eşit ve aynı sürede pişer. Çabuk pişen ve pişerken dağılmayan, kendine has renge ve iri tanelere sahip Hasata Niğde Kiraz Barbunya aynı zamanda potasyum, protein, magnezyum ve lif kaynağıdır.
Aç-kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde, açarken veya kullanırken etrafa dökülmez, tavsiye edilen tüketim tarihine kadar kendi ambalajında saklanabilir, kavanoza aktarılmasına gerek kalmaz.
Hasata Niğde Kiraz Barbunya, kelebeklenmeyi önlemek için paketleme öncesi tamamen doğal bir yöntem olan Kontrollü Atmosfer işleminden geçirilir. Bu işlem, ürünün paketlenme öncesi oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda bekletilmesi üzerine kuruludur.
*Hasata ürünlerini kendi ambalajında, kilidi kapalı şekilde ve kelebek bulaşısı olabilecek diğer tahıl ve bakliyatlardan uzakta saklayınız.
Pişirme Önerisi: Barbunyanın daha kolay pişmesi için bir gece önceden (en az 8 saat) bolca soğuk suda bekletiniz. Islatma suyunu dökerek yeni su ilavesiyle pişiriniz.
Pişirmeye başladıktan sonra tekrar soğuk su eklemeyiniz, gerekirse kaynar su ilave ediniz. Haşlama suyunu da döktükten sonra süzerek tariflerinizde kullanınız. Birbirinden lezzetli tariflerimiz için“Tarifler” sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!
Menşe Ülke: Türkiye