Hasata Manyas Efe Pirinç, Manyas bölgesinde yetiştirilir. Her pakette aynı hasatın mahsulünü içerir, bu sayede eşit ve tane tane pişer. Pirinç pilavlarımızı, dolmalarımızı ziyafete dönüştürür.
İri taneli, kendine has lezzet ve kokuya sahip Hasata Manyas Efe Pirinç, fosfor kaynağıdır.
Aç-kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde, açarken veya kullanırken etrafa dökülmez, tavsiye edilen tüketim tarihine kadar kendi ambalajında saklanabilir, kavanoza aktarılmasına gerek kalmaz.
Hasata Manyas Efe Pirinç, kelebeklenmeyi önlemek için paketleme öncesi tamamen doğal bir yöntem olan Kontrollü Atmosfer işleminden geçirilir. Bu işlem, ürünün paketlenme öncesi oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda bekletilmesi üzerine kuruludur.
*Hasata ürünlerini kendi ambalajında, kilidi kapalı şekilde ve kelebek bulaşısı olabilecek diğer tahıl ve bakliyatlardan uzakta saklayınız.
Pişirme Önerisi: Pilavınızın tane tane olması için pirinci pişirmeden önce en az yarım saat soğuk suda bekletip, suyu berraklaşıncaya kadar yıkayınız. Pilavı pişirirken içine birkaç damla limon suyu eklerseniz rengi daha beyaz olur. Birbirinden lezzetli tariflerimiz için “Tarifler” sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!
Menşe Ülke: Türkiye