Hasata Kadim Karabuğday, toprak, hava ve zirai şartların en uygun olduğu bölgeden hasat ediliyor ve kadim lezzetler sizlerle buluşuyor.
Yaklaşık 6.000 yıl önce Güneydoğu Asya’da tarımı başlayan Karabuğday bitkisi hasat döneminde 2 3 hafta boyunca verimli bir şekilde çiçek açıyor ve besin değeri yüksek yüzlerce küçük kahverengi tohum üretir. İsminin aksine buğday veya tahıl olmayan Karabuğday tohumları tüm dünyada yüksek besin besin değeri nedeniyle SUPERFOOD(Süper Besin) olarak anılır.
Hasata Kadim Karabuğday, tohumdan sofraya Karabuğdayın bütün iyiliğini ve lezzetini içinde korur. Lif ve protein kaynağı içeriği sayesinde doyurucu ve besleyici öğünler sağlarken, gluten de içermez.
Aç-kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde, açarken veya kullanırken etrafa dökülmez, tavsiye edilen tüketim tarihine kadar kendi ambalajında saklanabilir, kavanoza aktarılmasına gerek kalmaz.
Hasata Kadim Karabuğday, kelebeklenmeyi önlemek için paketleme öncesi tamamen doğal bir yöntem olan Kontrollü Atmosfer işleminden geçirilir. Bu işlem, ürünün paketlenme öncesi oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda bekletilmesi üzerine kuruludur.
*Hasata ürünlerini kendi ambalajında, kilidi kapalı şekilde ve kelebek bulaşısı olabilecek diğer tahıl ve bakliyatlardan uzakta saklayınız.
Menşe Ülke: Kazakistan