Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg

214,90 TL
214,90 TL
0 Değerlendirme
Hasata Gönen Baldo Pirinç, tohumdan sofraya pirincin bütün iyiliğini ve lezzetini içinde korur ve her pakette aynı hasatın mahsulunu içerir, bu sayede her zaman eşit ve kolay pişer. Eşsiz aroması ile pilav, çorba ve dolmalarınıza lezzet katar.
Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg
214,90 TL
214,90 TL
kontrollu-atmosfer-teknolojisi.svg (3 KB)
Kontrollu Atmosfer Teknolojisi
fosfor-kaynagi.svg (3 KB)
Fosfor Kaynağı
600 TL ve üzeri kargo bedava
Hızlı Teslimat
Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg - 1
Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg - 2
Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg - 3
Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg - 4
Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg - 5

Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg Özellikleri

Hasata Gönen Baldo Pirinç, Gönen bölgesinde yetiştirilir.rrrr

Her pakette aynı hasatın mahsulünü içerir, bu sayede eşit ve tane tane pişer.

Pirinç pilavlarımızı, dolmalarımızı ziyafete dönüştürür.  

İri taneli, kendine has lezzet ve kokuya sahip Hasata Gönen Baldo Pirinç, fosfor kaynağıdır.

Aç-kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde, açarken veya kullanırken etrafa dökülmez, tavsiye edilen tüketim tarihine kadar kendi ambalajında saklanabilir, kavanoza aktarılmasına gerek kalmaz.  

Hasata Gönen Baldo Pirinç, kelebeklenmeyi önlemek için paketleme öncesi tamamen doğal bir yöntem olan Kontrollü Atmosfer işleminden geçirilir.

Bu işlem, ürünün paketlenme öncesi oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda bekletilmesi üzerine kuruludur. 

*Hasata ürünlerini kendi ambalajında, kilidi kapalı şekilde ve kelebek bulaşısı olabilecek diğer tahıl ve bakliyatlardan uzakta saklayınız. 

Pişirme Önerisi: Pilavınızın tane tane olması için pirinci pişirmeden önce en az yarım saat soğuk suda bekletip, suyu berraklaşıncaya kadar yıkayınız.

Pilavı pişirirken içine birkaç damla limon suyu eklerseniz rengi daha beyaz olur. Birbirinden lezzetli tariflerimiz için Tarifler” sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

Menşe Ülke: Türkiye

370122-besin-ogeleri.jpg (160 KB)
370111-hikaye.jpg (876 KB)
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.