Hasata olarak üretimimizde kelebeklenme ve böceklenme sorununun önüne geçmek ve ürünlerimizin tazeliğini korumak için etkili ve doğal bir yöntem olan “Kontrollü Atmosfer Teknolojisi”ni kullanıyoruz. Kontrollü Atmosfer Teknolojisi sayesinde, oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda paketleme yaparak hem kelebeklenmeyi önlüyoruz hem de özenle ürettiğimiz Hasata ürünlerinin tüketim anına kadar tazeliğini, lezzetini ve doğallığını korumasını sağlıyoruz. Kavanoza aktarma, buzdolabında saklama, tuz, sarımsak, defne yaprağı ekleme gibi farklı koruma yöntemlerine ihtiyaç bırakmayan bu teknoloji, ürün paketlerimiz doğru koşullarda saklandığı takdirde kelebeklenme sorununa en etkili çözümü sunuyor.
Kontrollü Atmosfer Teknolojisi, güveye henüz gözle görülmeyen yumurta aşamasında müdahale ederek, bakliyatta larva oluşmasının ve güvelenmenin engellenmesi prensibine dayanıyor. Güvenin oluşumu için gerekli oksijen azaltılıp, yerine atmosferde de bulunan azot ve karbondioksit gazları veriliyor. Bu teknoloji, uygun saklama koşullarına riayet edildiğinde, böceklenmeye karşı %99 garanti sunuyor.